ONZE DIENSTVERLENING

Dutch Privacy Officers (DPO) kan u wegwijs maken in alle wet- en regelgeving en u met een praktische en pragmatische aanpak de benodigde concrete handvatten geven om uw organisatie ‘AVG-proof’ te maken.  Dat doen wij niet op afstand, van achter ons bureau: we leveren u deze diensten op maat en binnen de muren van uw eigen organisatie.

Onze ervaren consultants zijn beschikbaar om te worden ingezet als privacy officer (data protection officer) in uw onderneming of instelling. Zo kunnen zij u bijvoorbeeld helpen met het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van verwerkersovereenkomsten, contracten met leveranciers, gebruikers, het opstellen van een privacy- en cookie beleid, het doen van eventuele meldingen (zoals bij een datalek) bij de Autoriteit Persoonsgegevens, et cetera.

INTERIM DIENSTEN

Om privacy goed aan te kunnen pakken is er behoefte aan expertise uit meerdere disciplines. Zo is er behoefte aan IT kennis, juridische kennis, compliance en risk management en audit expertise.

Dit zijn dan ook de kennisgebieden waarop wij consultants ter beschikking kunnen stellen die als experts op hun vakgebied hun sporen hebben verdiend. Heeft u tijdelijk behoefte aan een interimmer op het gebied van privacy of aanpalende gebieden als audit, risk management, legal, compliance, IT security, contractmanagement, et cetera? Wij bieden de oplossing.

De verschillende kennispartners waarop wij kunnen terugvallen garanderen dienstverlening op het kwaliteitsniveau waarnaar u op zoek bent.

PRIVACY TRAININGEN OP MAAT

De trainingen die wij, desgewenst in-house, bieden variëren van awareness trainingen, tot specifieke AVG trainingen voor bijvoorbeeld HRM, directie of toezichthouders.

Onze trainingen zijn altijd ‘op maat’, om zo te voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op. Wij benaderen u dan om de mogelijkheden te bespreken.

This post is also available in: Engels