DPO KENNISEVENT: IS UW ORGANISATIE ‘AVG-PROOF’?

DPO KENNISEVENT TERUGBLIK

Dinsdag 27 november 2018 was het zover: het eerste Kennisevent van Dutch Privacy Officers! En wat was het een succes! Een middag vol enthousiaste aanwezigen, boeiende presentaties en interessante gesprekken tijdens de gezellige netwerkborrel.

DPO Kennisevent

Silvia van Dijk, Functionaris Gegevensbescherming bij Stedin nam ons mee in de wereld van de FG. Wie is zo iemand, waar houdt hij/zij zich mee bezig en waarom is het zo belangrijk dat er een FG is?

Wiebe Nauta, Managing Director van Claranet Benelux, tevens ICT-kennispartner van DPO, sprak over databeveiliging en het belang ervan. Hoe ziet een hacker eruit? Zijn wij allemaal wel genoeg beschermd tegenover eventuele hackers?

Tot slot was Natascha Niewold de quizmaster van haar eigen Kahoot quiz over de eerste 6 maanden AVG. Natascha is Certified Data Protection Officer (CDPO) en advocaat privacyrecht bij Valegis Advocaten. Tevens is Valegis Advocaten kennispartner van DPO.

We willen graag de genodigden bedanken voor uw aanwezigheid en uw bijdrage aan dit evenement!

Voor meer informatie, vragen en advies over de implementatie van de AVG in uw organisatie kunt u een e-mail sturen naar: office@dutchprivacyofficers.nl

DPO Kennisevent
DPO Kennisevent

Silvia van Dijk

Functionaris Gegevensbescherming bij Stedin

Wiebe Nauta

CEO Claranet, expert IT-infrastructuur 

Natascha Niewold

Certified Data Protection Officer (CDPO), advocaat privacyrecht bij Valegis Advocaten