WIE ZIJN WIJ?

Dutch Privacy Officers (DPO) is een jonge, ambitieuze organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het ontzorgen van haar klanten op het gebied van privacy in de breedste zin van het woord.

Onze privacy consultants zijn werkzaam bij verschillende opdrachtgevers in alle mogelijke sectoren, waaronder leisure, zorg, retail, maar ook industrie, financiële dienstverlening et cetera.

Projecten verschillen in duur en omvang en ondersteunen bijvoorbeeld de afdeling Finance, IT, Legal, Regulatory Affairs, en/of Compliance. Deze afdelingen zijn verantwoordelijk voor de implementatie en naleving van de (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van privacy en dataprotectie (‘data privacy’).

Dutch Privacy Officers is een samenwerking van:

ImpressiveGreenApple, opgericht in 1993, specialist in recruitment van starters en Young Professionals. Tot onze klantenkring mogen wij vele grote, nationale en internationale, organisaties rekenen, zowel in de profit als non-profit.

Nassau Group, actief in executive search, recruitment, assessment, Coaching & HR Consultancy. Al meer dan 20 jaar partner van organisaties en bedrijven, als vertrouwd consultant voor ambitieuze medior en senior professionals. Nassau Group is actief in Nederland en aangesloten bij een actief internationaal netwerk dat in meer dan 40 landen actief is zodoende weet Nassau Group haar klanten optimaal te bedienen op alle continenten.

This post is also available in: Engels